WINACTIE: maak kans op een gave muursticker

muursticker wereldkaart

*Deze winactie is gesloten* ‘t  Heerlijk avondje is gekomen! Omdat het vanavond pakjesavond is, speel ik vandaag voor Sinterklaas. Je kunt namelijk een gave muursticker ter waarde van 40 euro winnen. Meer weten over de muurstickers van Tenstickers.nl of weten hoe je kans maakt op deze prijs? Lees dan snel verder.

Een wereldkaart of skyline aan je muur

Ik deelde al eens 8 leuke woonideeën om de wereld in huis te halen, maar vandaag heb ik een extra tip om je interieur van een reistintje te voorzien: een gave sticker aan je muur! In de webshop van Tenstickers.nl heb je de keuze uit maar liefst meer dan 7.000 designs. De muurstickers zijn er dus in alle soorten en maten, maar ik word natuurlijk vooral enthousiast van de reisgerelateerde stickers.

Zo kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende wereldkaarten of wat dacht je van de skyline van jouw favoriete stad? Van Londen tot Parijs en van Berlijn tot Rotterdam: de webshop van Tenstickers.nl biedt een ruime keuze uit mooie skylines. Ik heb al een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht, maar neem gerust zelf eens een kijkje om inspiratie op te doen.

muursticker reizen

Win win win!

Enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk in samenwerking met Tenstickers een tegoed van 40 euro weggeven waarmee je zelf een mooie muursticker naar keuze kunt bestellen.

Wat moet je doen om te winnen?
– Like de Facebookpagina van Reisvlinder.
– Laat in een reactie hieronder of op Facebook weten welke muursticker jij graag zou willen winnen.
– Meedoen kan t/m zondag 18 december 2016. De dag erna krijgt de winnaar bericht per e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres vermeldt.

Succes en een fijne pakjesavond! 

*De winactie is gesloten. De winnaar (Jessica) heeft bericht gehad via de e-mail.*

 

19 REACTIES

 1. Leuk! Ik weet nog niet precies welke sticker ik zou willen winnen, maar ik weet de plek al wel! Voor op de kamer van onze kleine Fenne.. In de zomer krijgt ze een grotere (peuter)kamer, zou leuk zijn!

 2. Wat een leuke winactie! Jammer genoeg vind ik de skyline van mijn lievelingsstad Madrid niet zo mooi, maar die skyline muurstickers zijn wel echt gaaf 🙂 Misschien maar een andere lievelingsstad kiezen? En ik zie dat ze ook hele toffe laptopstickers hebben… Wat een keuzestress!

 3. Gaaf! Ik doe graag mee hoor! Ik zou de sticker van een skyline willen in de slaapkamer. Daar hangt al een ouderwetse landkaart boven ons hoofdeinde. Een skyline om vanuit bed naar te kijken zou de kamer af maken.

 4. Leuke winactie! Ik ga (hopelijk) in het voorjaar verhuizen en zou dan ook heel graag mijn huis inrichten. Zo’n muursticker zou echt top zijn! (en dan vooral een wereldkaart, welke weet ik nog niet)

 5. Wat een toffe winactie! Ik heb meteen een kijkje genomen op de webshop. Het lieft zou ik een muursticker willen van de mooiste stad van de wereld; Amsterdam!

  • ik zou graag een wereldkaart winnen om aan mijn dochter te geven die toerisme studeert. Perfect voor op haar kamer!!!!

 6. Wat een gave winactie! Mijn vriend en ik hebben toevallig net ons eerste huis samen gekocht en zijn nog op zoek voor iets gaafs voor op een grote muur met wat kleur erin. Ik zou dan gaan voor de reizen ervaring muursticker (dezelfde als bovenaan dit artikel) met de tekst Travel is the only thing you buy that makes you richer. Hartstikke waar en tof voor aan de muur!

 7. Gave winactie! Ik heb ‘m zelf ook eens gedaan, dus extra leuk om nu zelf ook kans te maken. Wereldkaarten genoeg in huis, ik denk dat ik juist voor een toffe skyline ga. Of een gave quote. Keuzes keuzes!

 8. We zitten intussen al enkele jaren in ons “nieuwe” huisje en toen we erin trokken hadden we een muur vrijgehouden om er een mooie sticker op te zetten.. Intussen zijn er kinderen gekomen, ander werk, nieuwe buren maar nog altijd geen sticker. Volgens mij wordt dit het moment om de muur eens aan te kleden.

 9. Ik heb wel vaker stickers op de muur gehad. Vaak zag je toch echt dat het stickers waren. Bij Tenstickers blijkt dit niet zo te zijn. Dit wil ik graag testen :). Deze sticker vind ik wel heel graaf!
  http://www.tenstickers.nl/…/sticker-straatnamen-nyc-5206

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in