WINACTIE: maak kans op een gave muursticker

muursticker wereldkaart

*Deze winactie is gesloten* ‘t  Heerlijk avondje is gekomen! Omdat het vanavond pakjesavond is, speel ik vandaag voor Sinterklaas. Je kunt namelijk een gave muursticker ter waarde van 40 euro winnen. Meer weten over de muurstickers van Tenstickers.nl of weten hoe je kans maakt op deze prijs? Lees dan snel verder.

Een wereldkaart of skyline aan je muur

Ik deelde al eens 8 leuke woonideeën om de wereld in huis te halen, maar vandaag heb ik een extra tip om je interieur van een reistintje te voorzien: een gave sticker aan je muur! In de webshop van Tenstickers.nl heb je de keuze uit maar liefst meer dan 7.000 designs. De muurstickers zijn er dus in alle soorten en maten, maar ik word natuurlijk vooral enthousiast van de reisgerelateerde stickers.

Zo kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende wereldkaarten of wat dacht je van de skyline van jouw favoriete stad? Van Londen tot Parijs en van Berlijn tot Rotterdam: de webshop van Tenstickers.nl biedt een ruime keuze uit mooie skylines. Ik heb al een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht, maar neem gerust zelf eens een kijkje om inspiratie op te doen.

muursticker reizen

Win win win!

Enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk in samenwerking met Tenstickers een tegoed van 40 euro weggeven waarmee je zelf een mooie muursticker naar keuze kunt bestellen.

Wat moet je doen om te winnen?
– Like de Facebookpagina van Reisvlinder.
– Laat in een reactie hieronder of op Facebook weten welke muursticker jij graag zou willen winnen.
– Meedoen kan t/m zondag 18 december 2016. De dag erna krijgt de winnaar bericht per e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres vermeldt.

Succes en een fijne pakjesavond! 

*De winactie is gesloten. De winnaar (Jessica) heeft bericht gehad via de e-mail.*

 

Deel dit artikel:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

19 Reacties

 1. Gabriëlle

  Ik zou graag de tekststicker wereldkaart landen winnen. Dat zou erg leuk zijn als ik straks in mijn nieuwe huisje woon!

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Dat is zeker een fijne eyecatcher voor in je nieuwe huisje 🙂

   Reageren
 2. Maud

  Leuk! Ik weet nog niet precies welke sticker ik zou willen winnen, maar ik weet de plek al wel! Voor op de kamer van onze kleine Fenne.. In de zomer krijgt ze een grotere (peuter)kamer, zou leuk zijn!

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Oh, dat is inderdaad een prima plek voor een muursticker. Zal de kleine (grote) dame vast leuk vinden 🙂

   Reageren
 3. Jessica

  Wat een leuke winactie! Jammer genoeg vind ik de skyline van mijn lievelingsstad Madrid niet zo mooi, maar die skyline muurstickers zijn wel echt gaaf 🙂 Misschien maar een andere lievelingsstad kiezen? En ik zie dat ze ook hele toffe laptopstickers hebben… Wat een keuzestress!

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Hahaha, kiezen is ook niet mijn sterkste kant, maar een andere lievelingsstad kiezen is ook zo wat 😉

   Reageren
 4. Lizette

  Gaaf! Ik doe graag mee hoor! Ik zou de sticker van een skyline willen in de slaapkamer. Daar hangt al een ouderwetse landkaart boven ons hoofdeinde. Een skyline om vanuit bed naar te kijken zou de kamer af maken.

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Goed idee! Er zitten echt gave skylines tussen.

   Reageren
 5. Co

  Leuke winactie! Ik ga (hopelijk) in het voorjaar verhuizen en zou dan ook heel graag mijn huis inrichten. Zo’n muursticker zou echt top zijn! (en dan vooral een wereldkaart, welke weet ik nog niet)

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Een wereldkaart is zeker een goede binnenkomer in je nieuwe huis. Leuk!

   Reageren
 6. Anna

  Wat een toffe winactie! Ik heb meteen een kijkje genomen op de webshop. Het lieft zou ik een muursticker willen van de mooiste stad van de wereld; Amsterdam!

  Reageren
  1. Ria Bogaerts

   ik zou graag een wereldkaart winnen om aan mijn dochter te geven die toerisme studeert. Perfect voor op haar kamer!!!!

   Reageren
 7. ilsiee prins

  Dat ziet er goed uit zeg, ik woon net samen met mijn lieve vriend en ons huisje kan ook nog wel wat leuks en gezelligs aan de muur gebruiken… Mocht ik dat fijne shoptegoed winnen, zal ik gaan voor een positieve spreuk… Zoiets als deze http://www.tenstickers.nl/stickers/motivatie-geloven-sticker-7629

  Echt een superleuke actie, en nu maar duimen!
  Groetje van Ilsiee

  Reageren
 8. esmee cnoss

  Wauw dit zou te gek zijn! Mijn vriend studeert voor leraar aardrijkskunde en dit zou super zijn voor hem!

  Reageren
 9. Shamira | Kompas24

  Wat een gave winactie! Mijn vriend en ik hebben toevallig net ons eerste huis samen gekocht en zijn nog op zoek voor iets gaafs voor op een grote muur met wat kleur erin. Ik zou dan gaan voor de reizen ervaring muursticker (dezelfde als bovenaan dit artikel) met de tekst Travel is the only thing you buy that makes you richer. Hartstikke waar en tof voor aan de muur!

  Reageren
 10. Grete Karina

  Ik ben een reislustige type en zou graag zo’n gave wereldkaart aan de muur willen!
  Deze Wereld Map Muursticker vind ik geweldig, ook omdat hij in werkelijk elke kleur beschikbaar is, dus goed afgestemd kan worden op het interieur: http://www.tenstickers.nl/stickers/wereld-map-muursticker-8046

  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

  Reageren
 11. Marcella

  Gave winactie! Ik heb ‘m zelf ook eens gedaan, dus extra leuk om nu zelf ook kans te maken. Wereldkaarten genoeg in huis, ik denk dat ik juist voor een toffe skyline ga. Of een gave quote. Keuzes keuzes!

  Reageren
 12. jeroen laane

  We zitten intussen al enkele jaren in ons “nieuwe” huisje en toen we erin trokken hadden we een muur vrijgehouden om er een mooie sticker op te zetten.. Intussen zijn er kinderen gekomen, ander werk, nieuwe buren maar nog altijd geen sticker. Volgens mij wordt dit het moment om de muur eens aan te kleden.

  Reageren
 13. Carola

  Ik heb wel vaker stickers op de muur gehad. Vaak zag je toch echt dat het stickers waren. Bij Tenstickers blijkt dit niet zo te zijn. Dit wil ik graag testen :). Deze sticker vind ik wel heel graaf!
  http://www.tenstickers.nl/…/sticker-straatnamen-nyc-5206

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *