Winterdip? WIN een zomerse hangmat

winactie hangmat winnen

* Deze winactie is gesloten * Koning winter heeft deze week volop zijn intrede gedaan. De temperatuur is onder het vriespunt gezakt en het zonnige voorjaar lijkt nog mijlenver weg. Ook zo’n last van een winterdip?  Doe dan mee aan mijn gave winactie! Om de koude wintermaanden iets dragelijker voor je te maken, kun je namelijk een zomerse hangmat of hangstoel van Tropilex winnen. Benieuwd hoe je kans maakt op deze relaxte prijs? Lees dan snel verder.

Zeg maar dag tegen je winterdip

De beste manier om van je winterdip af te komen, is natuurlijk een vakantie boeken naar een tropisch oord. Staat er na de dure decembermaand niet genoeg saldo op je rekening voor een ticket naar de zon? Dan heb ik een prima alternatief om ook in ons koude kikkerlandje van het ultieme zomergevoel te genieten.

Stap één: schaf een vrolijke hangmat aan. Zoek vervolgens een fijn plekje in huis waar jij je nieuwe hangmat op kunt hangen. Zet de verwarming op standje tropisch en trek een zomerse outfit aan. Maak een playlist met swingende zomerhits en schenk jezelf een exotische cocktail in. Een boekje erbij (tip: Het bitterzoete paradijs) en relaxen maar! Wedden dat jouw winterdip binnen no time als sneeuw voor de zon is verdwenen?

winactie hangmat winnen

winactie hangstoel winnen
Winactie!

Wil jij ook midden in de winter genieten van het ultieme zomergevoel? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk in samenwerking met HangmatWereld.nl een kleurrijke hangmat of hangstoel naar keuze uit het Tropilex assortiment weggeven.

Wat moet je doen om te winnen?
– Volg Reisvlinder op Facebook
– Like het Facebookbericht over deze winactie
– Laat in een reactie hieronder of op Facebook weten welke hangmat of hangstoel je wilt winnen en waar ter wereld jij deze het liefst ophangt
– Meedoen kan t/m zaterdag 4 februari 2017. De winnaar wordt bekendgemaakt op Facebook en krijgt vervolgens zo spoedig mogelijk bericht per e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres vermeldt.

Succes met je winterdip! 

* De winactie is gesloten. De winnaar (Laura) heeft bericht gehad *

Geen blogpost meer missen? Volg me dan op Facebook of Bloglovin

Bron hoofdfoto: Shutterstock

18 REACTIES

 1. Een hangmat tegen de winterblues, daar zeg ik geen nee tegen! 😀 Ik zou gaan voor de ‘grenada pine’ hangmat om weg te dromen over witte stranden, een kristalheldere zee en een helderblauwe lucht!! Alles beter dan de examens die ik nog moet maken 😉

 2. Leuke actie! Ik ga voor de blauwe hangstoel, lijkt me heerlijk om zo thuis boeken te kunnen lezen en een ultiem vakantiegevoel te creëren 🙂

 3. Ik zou heel graag de’Barbados’ black hangmat winnen omdat die overal bij past. Ik gebruik hem dan graag binnen zodat ik de zon en de tropen een beetje in huis kan halen, zeker nu ik door zware omstandigheden voorlopig reizen en op vakantie gaan wel kan vergeten. In deze hangmat kan ik dan met mijn ogen dichht even lekker alle problemen vergeten en net doen alsof ik op een zorgeloze plek ben. Wie weet vind ik op den duur weer iemand die bij me in de hangmat kan om mee te dromen en als mijn grootste droom ooit uitkomt en ik fysiek weer veel beter ben en het geld ooit heb dan knopen we misschien de hangmat wel los en nemen hem samen mee naar Oeganda, Tanzania, Colombia, Equador, de VS, Japan of allerlei andere mooie plekken op de wereld die ik graag nog eens zien zou. Maar tot die tijd hoop ik dat deze hangmat mag komen te hangen in mijn huis en dat ik daar nog lang weg kan dromen. Want als ik in dit huis, mijn THUIS ❤, mijn veilige zou kunnen blijven ondanks alle problemen dan is mijn grootste droom eigenlijk al uitgekomen! Reizen is prachtig, geweldig en verrijkend maar je weet pas hoe belangrijk THUIS is als dat niet een vanzelfsprekendheid meer is. THERE IS NO PLACE LIKE HOME!

 4. Wat een leuke winactie in deze depressieve wintermaanden! Ik kan niet wachten op de zomer en zo’n mooie hangmat zou natuurlijk heel goed van pas komen! Ik vind de ‘Tortuga’ Lychée hangmat het mooiste.

 5. Toffe actie, hier wordt ik heel erg blij van! Ik zou heel graag de Tortuga Fire willen, zo leuk met die kleurtjes en franjes! Wij gaan deze lente onze tuin wat mooier maken en zo’n hangmat zou perfect staan bij mijn mexicaanse vuurkorf 😀 Ik zie mezelf wel liggen met een boekje!

 6. Wat een lekker relaxte winactie!
  Als mijn hangstoel overal ter wereld mocht hangen (met mij er in natuurlijk ;)), dan zou ik hem toch nog thuis ophangen! Thuis kan ik me het beste ontspannen en heb ik alle dingen bij de hand om goed te relaxen in de hangstoel. Mijn favoriete boeken en mijn vertrouwde Pickwick thee. yumyum!
  Mijn favoriete hangstoel is Trinidad Pine. De kleuren stralen voor mijn gevoel kracht uit.
  Ik heb helaas geen facebook, maar ik volg je nu wel op bloglovin’ (meermyr)

 7. Super leuke hangmatten! Dan is de winter blues zeker wel voorbij 🙂 Ik zou voor de Grenada Pine gaan, lekker tropische kleurtjes. Het allerliefste zou ik hem inpakken en op Lombok gaan chillen, mijn favoriete plek.

 8. Ik moet meedoen, mijn vriend wilt er al zolang eentje. Alles voor de liefde, niet waar? 😀 De eerste is het leukst en hij zou gewoon op ons terrasje kunnen 🙂

 9. Ik ben Hollands grootste luilak,
  Uren lig ik te luieren met gemak.
  Ik draai van links op mijn rug en dan naar rechts.
  Alleen om iets te eten te pakken sta ik op slechts.
  Nou ja ook voor de roep van moeder Natuur,
  Want anders word een luilaks leven zuur…
  Maar ja genieten doe ik ontzettend graag,
  Alleen waar doe je dat het liefst is de vraag.
  Zonder fijne plek in huis om te chillen.
  Denk ik dat ik zo’nTrinidad hangstoel Pine wel zou willen.
  Op mijn zolder kamer kijk ik als het even kan.
  ‘sAvonds naar de mooie sterren en dan.
  Zou een hangstoel aan de balken geweldig zijn
  Relaxed ontspannen na een lange dag is zó fijn!
  In deze coole hangstoel met ontzettend veel plezier.
  Want luilak spelen bezorgt me enorm veel vertier 😀

 10. Wat een fijne winactie! Ik krijg helemaal zin in de zomer bij het zien van al die mooie kleuren. Als ik mag winnen dan zou ik graag de ‘margarita’ cult hangmat in mijn tuin willen ophangen. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriend en deze zomer is het plan om de tuin iets vrolijker en kleurrijker te maken. Met deze hangmat zou er meteen een grote stap gezet worden. Ik vrees alleen wel dat ik dan weinig meer doe…hangmat, fijn boek, flesje water en ik doe niks meer aan die tuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in