Win een wereldkaart t.w.v. 50 euro!

wereldkaart winnen

* Deze winactie is gesloten * De trouwe lezer is het vast niet ontgaan dat het hier de afgelopen weken verdacht rustig was. Hoog tijd dus om de radiostilte te verbreken. En hoe kan dat nou beter dan met een leuke winactie?Ik mag namelijk iemand blij maken met een wereldkaart ter waarde van 50 euro. Benieuwd hoe je kans maakt op deze te gekke prijs? Lees dan snel verder.

Een vintage wereldkaart op hout

Hoewel ik al een verzameling wereldbollen en een kraswereldkaart in huis heb, werd ik toch wel erg enthousiast toen ik een kaart van Wereldkaarten.nl uit mocht zoeken. Wereldkaarten (-en bollen) heb je immers nooit genoeg! Altijd leuk om je interieur op te fleuren en de wereld in huis te halen. Zeker nu het reizen bij mij even op een laag pitje staat.

Mijn favoriete kaart uitkiezen bleek echter nog niet zo makkelijk. In de webshop van Wereldkaarten.nl kun je namelijk kiezen uit maar liefst 50 verschillende wereldkaarten. Bovendien heb je ook nog eens de keuze uit vijf materialen: hout, canvas, glas, aluminium of posterpapier. Na lang wikken en wegen heb ik een vintage wereldkaart op hout besteld en daar heb ik zeker geen spijt van. Binnen drie werkdagen kreeg ik de zorgvuldig verpakte wereldkaart thuisbezorgd en sindsdien staat dit prachtexemplaar in mijn woonkamer te pronken.

wereldkaart winnen
Win win win

Wil jij je interieur ook opfleuren met een mooie wereldkaart? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk in samenwerking met Wereldkaarten.nl een tegoed van 50 euro weggeven waarmee je zelf een wereldkaart naar keuze kunt bestellen.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like de Facebookpagina van Reisvlinder.
– Laat in een reactie hieronder of op Facebook weten welke wereldkaart jij graag zou willen winnen.
– Meedoen kan t/m woensdag 26 april 2017. De winnaar wordt bekendgemaakt op Facebook en krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht per e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres vermeldt.

* De winactie is gesloten. De winnaar (Anna) heeft bericht gehad via e-mail * 

14 REACTIES

  1. De wereldkaart die ik graag op mijn vers geschilderde woonkamer muur zou ophangen is Wereldkaart Schilderij op stof. De rustige kleuren van die wereldkaart komen mooi uit op de kleikleur van de muur.
    Ik heb geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

  2. Super leuk! De landennamen wereldkaart zou ik voor mijn zoontje kiezen. Mooi overzichtelijk. Gaat hij vast en zeker veel van leren. Want welk kind is er niet gek op wereldkaarten! Fingercrossed:)

  3. Wat een super leuke win actie ! Ik zou heel vraag zo’n gave wereldkaart op hout willen winnen voor mijn nieuwe woning waarin we nu volop aan het klussen zijn. Bij mijn interieur zou de realistisch- grijstinten- hout wel heel goed passen, dus ik zou daar voor gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in