Voorpret: een oer-Hollands weekend in de Zaanstreek

zaanse schans

Duyvis, voor als er een fuif is! Nou, een fuif was het zeker toen ik hoorde dat ik een oer-Hollands weekend voor twee had gewonnen via een leuke actie van Duyvis. Benieuwd hoe ik deze te gekke prijs heb gewonnen en wat we allemaal gaan doen tijdens dit oer-Hollandse weekend?

Het goede nieuws

Op een originele manier laten weten wie je mee wilt nemen op een oer-Hollands weekend. Dat was de opdracht van Duyvis om kans te maken op de prijs. Mijn creativiteit en dichtkunsten moesten eraan te pas komen om te laten weten dat ik graag met mijn vriend op stap wilde. Gelukkig werden mijn inspanningen beloond, want een paar weken geleden werd ik aangenaam verrast met een leuk mailtje in mijn inbox. Je raadt het al: een e-mail met het geweldige nieuws dat ik tot een van de gelukkige prijswinnaars behoorde. Uiteraard volgde hierop een bescheiden vreugdedansje door de kamer, werd er een fles wijn ontkurkt en een zak Duyvis uit de kast getrokken. Er viel immers iets te vieren!

Oer-Hollands overnachten

En nu is het bijna zover: het oer-Hollandse weekend staat voor de deur! Donderdag begint de pret en stappen we in de trein richting Zaandam waar we drie nachten bij Inntel Hotels Zaandam-Amsterdam zullen logeren. Een overnachting in dit unieke hotel staat al heel lang op mijn verlanglijst. De gevel van het hotel is echt indrukwekkend: een opeenstapeling van bijna zeventig traditionele Zaanse huisjes! Ik word in ieder geval heel vrolijk als ik de foto bekijk en ook de foto’s van de hotelkamers zien er veelbelovend uit. En wat een fijn vooruitzicht: drie ochtenden genieten van een uitgebreid hotelontbijt! Nomnomnom..

Oer-Hollandse activiteiten

Zaandam wordt dus onze uitvalsbasis voor een weekend vol oer-Hollandse activiteiten. Wat er zoal op het programma staat? Voor de hand liggend is een bezoek aan de Zaanse Schans, maar ook een uitstapje naar Volendam en Marken mag natuurlijk niet ontbreken. Een middagje boerengolfen en een rondleiding door de Duyvis-fabriek maken het oer-Hollandse feestje helemaal compleet. Lunch en diner zit bij de prijs inbegrepen, dus dat wordt oer-Hollands smullen. Helaas zijn de weersvoorspellingen ook oer-Hollands: regen, regen en nog eens regen. Het mag de pret natuurlijk niet drukken, maar dat doet het stiekem toch een beetje. Ach..een dikke jas aan, paraplu mee en gewoon oer-Hollands genieten!

Benieuwd naar mijn belevenissen aanstaande weekend? Volg me dan op Instagram!

8 REACTIES

  1. Jij bent toch wel goed in het winnen van leuke prijsjes Anita! Ik zag het hotel al voorbij flitsen op Instagram, die vind ik zo heerlijk fout maar leuk! Lijkt me geweldig zo’n oer Hollands weekendje,heb je het naar de zin gehad?

    • Ik heb inderdaad het afgelopen jaar wel een paar leuke prijsjes gewonnen. Sinds ik mijn eerste reis won, doe ik dan ook vaak mee als er een weekendje weg of vakantie te winnen valt. Dat hotel is echt bijzonder en het oer-Hollandse weekend was echt te gek. Ik zal snel een fotoverslag op mijn blog plaatsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in