Mijn 10 minst gelezen blogs in de spotlight

minst gelezen blogs

Onlangs maakte ik een overzicht van mijn populairste blogs en mijn eigen favorieten. Leuk zo’n lijstje, maar eigenlijk hebben deze blogs helemaal geen extra aandacht nodig. Daarom zet ik vandaag mijn minst gelezen blogs eens in het zonnetje! Gewoon omdat ze het waard zijn.

Sloepvaren in Amsterdam

Sloepvaren in onze hoofdstad klinkt blijkbaar niet zo aantrekkelijk, maar dat is het dus wel! Lees dus zeker mijn verslag over varen langs statige grachtenpanden, zelfgemaakte Oreo bonbons en dansen met Brammetje de cowboy.

minst gelezen blogs

Top 10: mijn populairste Instagramfoto’s #1

In september zette ik mijn 10 populairste Instagramfoto’s voor je op een rij. Benieuwd welke foto’s de meeste hartjes verzamelden? Neem dan snel even een kijkje.

Nieuw-Zeeland: fietsen en karaoke in de Coromadel

Een verslag over een fietstocht, een bijzondere ontmoeting, een onverwachte wending en een tenenkrommend karaoke-optreden… Jammer dat deze blog niet zo goed wordt gelezen, want het is best een leuk verslag (al zeg ik het zelf). Maar misschien is het wel typisch een gevalletje van ‘je had erbij moeten zijn’. Dus: lees het verhaal en oordeel zelf.

Levende standbeelden bewonderen in Arnhem

In september bezocht ik het World Living Statue Festival in Arnhem, waar ik een zingende zeemeermin bewonderde, in de ijskoude ogen van een sneeuwkoningin keek, een prima ballerina rondjes zag draaien en moest lachen om de komische Jan Joker. Komt dat zien!

minst gelezen blogs

5 favoriete Italiaanse eettentjes

De Italiaanse keuken is verreweg mijn favoriet. Ben je ook zo dol op pizza, pasta, tiramisu en limoncello? Bekijk dan eens mijn lijstje met favoriete Italiaanse restaurants.

Nieuwjaarsduik: de hel van 2010

Op 1 januari 2010 trotseren bijna tienduizend mensen de ijskoude Noordzee en duiken vol frisse moed het nieuwe jaar in. Met een gevoelstemperatuur van – 4 graden Celsius ben ik best een beetje trots dat ik ook tot deze helden behoor. Een aanrader? Je leest het in mijn blog over de hel van 2010.

De leukste marktjes in Florence

Het is een genot voor alle zintuigen om eindeloos rond te struinen tussen de kunst en kitsch of verse etenswaar. Daarom zette ik de leukste marktjes in Florence voor je op een rij. Staat er een stedentrip naar deze Italiaanse stad op de planning? Dan moet je zeker eerst even dit overzicht bekijken.

marktjes florence

Review: Hilton Hotel Antwerp Old Town

Altijd al in een vijfsterrenhotel willen overnachten? Ik ging voor je op onderzoek uit of het Hilton Hotel in Antwerpen de moeite waard is. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan eens mijn review.

Photo Flashback: voor een cent naar Londen

Geloof het of niet, maar ik vloog ooit voor een cent naar Londen! Ik zit nog steeds te wachten op nog zo’n buitenkansje. Je leest er alles over in deze blog (inclusief foto’s uit de oude doos!)

Reisfotografie tag: vijf foto’s uitgelicht

Voor deze super leuke tag ben ik met veel plezier mijn fotoarchief ingedoken om vijf vragen over reisfotografie te beantwoorden. Zo koos ik de foto waar ik het meest trots op ben en de foto die mij een bijzonder verhaal vertelt. Echt een super leuke tag! Of had ik dat al gezegd?

reisfotografie tagEn, zeg nou eens eerlijk…heb ik je kunnen overtuigen om door te klikken naar een van deze blogs?Β Of zijn ze gewoonweg niet interessant genoeg. Ik ben benieuwd naar je mening!Β 

12 REACTIES

 1. Best jammer hè, dat je soms best veel tijd in een blogpost steekt en er ook echt een goed gevoel bij hebt, maar hij vervolgens niet zo goed wordt gelezen.
  Ik heb er wel een paar uit het lijstje gelezen hoor πŸ˜‰

  • Ahh, gelukkig! Inderdaad jammer. Soms kun je van tevoren al wel inschatten dat het ‘grote publiek’ er misschien niet echt op zit te wachten, maar dan is het gewoon wel heel leuk om die blog te schrijven. Dat is natuurlijk wel het belangrijkste en gelukkig zijn er trouwe lezers zoals jij die zo’n blog wel kunnen waarderen πŸ˜‰

 2. Ik heb er een paar aangeklikt hoor! En leuk dat je ze op deze manier wat meer lezers gunt πŸ™‚ Ik ben vooral benieuwd naar je “voor een cent naar Londen” artikel, klinkt interessant!

 3. Wat een leuk idee zeg! Moet ik ook eens doen… geen idee welke het zijn trouwens, maar ik ga eens kijken. Die van de Coromandel ga ik zeker lezen, want ik ben NZ fan!

  • Ik check normaal alleen de populairste artikelen en was ineens nieuwsgierig naar de minst populaire. Van de meeste had ik het wel een beetje verwacht, maar sommige verbaasde me wel. Ik ben ook een enorme NZ fan!!

 4. Wat een leuke manier om deze verhalen toch nog in het zonnetje te zetten πŸ˜‰ Ik had de meeste al gelezen, vooral dat verhaal over de nieuwjaarsduik en over die fietstocht in Nieuw-Zeeland vond ik echt heerlijk om te lezen πŸ™‚

 5. Leuke insteek dit! Ik heb het ook gelezen als tip, en heb het concept al een tijdje klaar staan. Maar eens afmaken dus! Oh, en uitzoeken wat mijn minst gelezen artikelen zijn natuurlijk. Jij hebt een paar echte pareltjes, die moeten zeker vaker gelezen worden!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in