Blog tag: genomineerd voor de Evaward

blog tag evaward

Vandaag blaas ik een oude tag nieuw leven in. Het is namelijk alweer ruim drie maanden geleden dat ik door Daphne (Livethelifeyoulove.nl) werd genomineerd voor de Evaward die werd bedacht door Eva in Berlin. Voor deze tag moest ik een paar lastige keuzes maken. Misschien dat mijn antwoorden daarom zo lang op de plank zijn blijven liggen, maar ik zeg altijd maar zo: beter laat dan nooit! 

Minipaarden of luiaards

Dit is een makkelijke! Ik ben namelijk helemaal geen paardenmeisje. Ik vond paarden zelfs altijd een beetje eng, totdat mijn reisgenote in Nieuw-Zeeland mij overhaalde om daar te gaan paardrijden. Eigenlijk vond ik het verrassend leuk, maar misschien had dat ook te maken met de schitterende omgeving. Ik kies dus voor de luiaard, hoewel ik nog nooit in aanraking ben geweest met deze grappige dieren.

IJsjes of taart

Ik heb een paar jaar bij een bakker gewerkt en toen zoveel taart gegeten dat ik er op een gegeven moment helemaal klaar mee was. Ik kies dus voor ijsjes, omdat ik daar een zomers vakantiegevoel van krijg.

tag evaward

Series of films

Series! Hoewel ik graag films kijk, heb ik daar niet altijd zin in en/of tijd voor omdat ze vaak zo lang duren. Een serie kijk je gemakkelijk even snel tussendoor (of juiste hele luie zondagen lang omdat ze zo verslavend zijn).

Welke film moet iedereen gezien hebben? Of welke juist niet?

Mag ik ook een leuke serie aanraden? Ik wacht namelijk vol smart op het volgende seizoen van Suits en kijk ook uit naar de start van het nieuwe seizoen van Penoza. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de nieuwe serie Blindspot. Ik werd erg enthousiast van de trailer. Nog even geduld, want deze actie-thriller komt pas in het najaar uit. Gelukkig kijk ik in de zomer bijna geen televisie.

Wat is jouw favoriete taart?

Ik heb vorige week nog een goddelijk taartje gegeten in Sint-Petersburg. Een soort monchoutaartje met bessen. In Nieuw-Zeeland at ik ooit een super lekkere carrotcake, maar chocoladetaart of cheesecake gaat er ook wel in!

Verslag stedentrip Sint-Petersburg

Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?

Eerder dit jaar schreef ik een artikel met vijf steden die op mijn bucketlist staan. Inmiddels kan ik er twee daarvan afvinken: Florence en Sint-Petersburg. Natuurlijk komen hier weer nieuwe steden voor in de plaats, zoals Porto en Napels. Berlijn vind ik trouwens fantastisch! Ik ben er één keer geweest en zou graag nog eens terug willen. Zoveel te zien en te doen.

Op welke blogpost ben je het meest trots?

Ik vind het erg leuk dat ik zoveel reacties krijg op mijn blog over onze roadtrip door Slovenië. Trots is niet het juiste woord, maar ik vond het erg leuk om mijn tien mooiste zonsondergangen op een rij te zetten en ook het verhaal over walvissen spotten met een kater heb ik met veel plezier geschreven.

roadtrip Slovenie

Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?

1. Lizette van Reismuts.nl, omdat ze zo veel gave plekken heeft bezocht waar ze vol enthousiasme over schrijft.
2. Nathalie van Hastalaproxima.com, omdat ik het stoer vind dat ze samen met haar vriend Bart naar Uruguay is verhuisd. Erg leuk om over hun avonturen in Zuid-Amerika te lezen.
3. Marcella van Marcellamolenaar.nl, omdat ik het zo tof vind dat ze mij al twee keer op haar blog in het zonnetje heeft gezet. Daarnaast vind ik het knap dat ze al zo lang met een hoge frequentie blogt.

Vertel eens iets wat mensen enkel door het lezen van je blog waarschijnlijk echt niet van je weten..

Ik ben nogal een kluns. Ik ben namelijk altijd alles kwijt, heb twee linkerhanden, ben een beetje motorisch gestoord en laat altijd alles overal liggen (bijvoorbeeld paraplu’s in de kroeg, telefoonopladers in het hotel en ooit een mp3-speler in de trein). Maar als je mijn blog goed leest, had je dat misschien al wel door. Zo ging ik vorige week in Sint-Petersburg nog in een klodder kauwgom zitten. Of wat dacht je van deze vijf pechgevallen op reis?

Nomineer drie bloggers aan wie je deze tag doorgeeft

1. Jessica van Cornersoftheworld.nl
2. Daphne van Foodandflipflops.com 
3. Nies van Reismicrobe.com

Ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie antwoorden, maar voel je niet verplicht deze tag over te nemen. Ik ben trouwens ook genomineerd voor de Liebster Award, waarover binnenkort meer. Dit keer zal ik minder lang op me laten wachten. 

Deel dit artikel:
Tweet about this on TwitterShare on Facebook6Email this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0

11 Reacties

 1. ivonne

  Leuk om dit weer te lezen. Dat taartje ziet er wel geweldig uit zeg. Alweer een pluspunt voor Sint Petersburg Ze zij zo leuk die luiaards, ik heb ze in Costa Rica gezien, ook een moeder met kleine van heel dichtbij. Ben benieuwd naar je antwoorden van de Liebster Award.

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ik zal binnenkort eens alle pluspunten van Sint-Petersburg op een rij zetten. Wat tof dat je een kleine luiaard van dichtbij hebt gezien. Nog even geduld, de Liebster Award is in de maak 🙂 Waarschijnlijk volgende week.

   Reageren
 2. Nathalie

  Wat super lief van je! En een leuke tag weer om te lezen 🙂

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   You’re welcome 🙂

   Reageren
 3. Daphne | LiveTheLifeYouLove

  Oh dat taartje in Sint-Petersburg! Lekker!! Ik heb gelijk ook even doorgeklikt voor je roadtrip door Slovenië. Ik was zelf onlangs ook in Slovenië en vond het zo mooi, dus erg benieuwd naar jouw verhalen 😉 Leuk trouwens dat je de tag hebt ingevuld. En inderdaad, beter laat dan nooit haha

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Jaaa, dat taartje was echt echt heel lekker!!

   Reageren
 4. Jessica

  Leuk om te lezen 🙂 Ik vroeg me eerst al af waar Evaward voor stond, maar nu begrijp ik hem haha! Ik ga er dit weekend eens goed voor zitten. Zal in ieder geval proberen er minder dan drie maanden over te doen ;p (just kidding!)

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Haha, gaat je vast lukken. Ik ben echt een beetje een spuit 11..

   Reageren
 5. Marcella

  Leuk om te lezen en je weer een beetje beter te leren kennen! De luiaard ziet er schattig uit, die wil ik ook wel eens zien! En wat schattig dat je mijn blog noemt, dankjewel! Mijn frequentie is wel wat omlaag gegaan. Beetje té druk op mijn werk… Ik zal je vast nog vaker vermelden op mijn blog, je hebt fijne artikelen! Het werd dan ook hoog tijd om weer bij te lezen!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Bedankt voor je fijne compliment en leuk dat je weer even bij kwam lezen 🙂

   Reageren
 6. Eva

  Erg leuk om te lezen!!

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *