Photo Flashback: een hoopje stenen in Nieuw-Zeeland

Nieuw Zeeland

Just another manic monday! Maandag is op zijn zachts gezegd niet bepaald mijn favoriete dag van de week. En volgens mij zijn er vele met mij die er hetzelfde over denken. Na een heerlijk ontspannen weekend word je weer wakker door je wekker, je snoozet een paar keer en dan is het toch echt tijd om je bed uit te stappen en met frisse tegenzin aan je werkdag te beginnen. Deze maandag begin ik de dag met een reisfoto uit de oude doos om mezelf op te vrolijken. Een foto met leuke herinneringen om even bij weg te dromen..

Zuidereiland, Nieuw-Zeeland

Vandaag kwam ik een reisfoto tegen van onze roadtrip in Nieuw-Zeeland: een Photo Flashback van een hoopje stenen. Tijdens een tocht op het Zuidereiland van Queenstown naar Christchurch zagen we ergens halverwege de route allemaal hoopjes stenen in de berm liggen. In eerste instantie reden we gewoon door, maar uiteindelijk trapte mijn reisgenote Tineke toch op de rem. Geen idee wat deze hoopjes betekenden, maar we voelden sterk de drang om hier ons eigen hoopje met stenen achter te laten. Natuurlijk wilde we ons hoopje graag onderscheiden van de rest, dus zochten we in onze auto wat attributen om onze stenen te pimpen. Zo gezegd, zo gedaan! En zie hier het eindresultaat: een foto waarvan ik altijd weer ga glimlachen en die mij herinnert aan de ultieme vrijheid die ik heb ervaren tijdens mijn rondreis door Nieuw-Zeeland.

Heb jij ook zo’n hoopje stenen achtergelaten in Nieuw-Zeeland? En kan jij mij misschien iets meer vertellen over de betekenis of het ontstaan van de hoopjes?

Roadtrip Nieuw Zeeland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *