Mijn 10 populairste Instagramfoto’s #2

populairste instagram foto's

Eerder schreef ik dat Instagram verreweg mijn favoriet is onder de social media. Een paar maanden geleden zette ik dan ook met veel plezier mijn tien populairste Instagramfoto’s voor je op een rij. Inmiddels heb ik alweer heel wat nieuwe foto’s op Instagram geplaatst, dus hoog tijd voor een nieuw lijstje. Benieuwd naar mijn populairste kiekjes? 

1. Kleurrijke huisjes in Nový Jičín – Tsjechië

De populairste foto tot nu toe! Dit kleurrijke straatje in Nový Jicín passeerde binnen no time de 100 likes. Niet zo gek, want wie word er nou niet vrolijk van deze huisjes? Overigens bezocht ik in Tsjechië nog meer kleurrijke stadjes.

populairste instagram foto's

2. De azuurblauwe baai van Levanzo – Italië

Op een regenachtige dag plaatste ik deze zonnige foto van het Egadische eiland Levanzo. Op zulke sombere dagen kan ik zo naar vitamin sea verlangen. Blijkbaar was ik niet de enige, want mijn mede-Instagrammers begonnen de foto massaal te liken. Wil je nu ook even wegdromen bij zomerse foto’s? Bekijk dan mijn fotoblog over deze paradijselijke eilandjes voor de kust van Sicilië.

populairste instagram foto's

3. Vieux Lille – Frankrijk

Begin september bezocht ik de Braderie de Lille, de grootste brocantemarkt van Europa. Dit sfeervolle plaatje schoot ik in het historische stadshart Vieux Lille. Ik heb nog geen artikel over de Franse stad geschreven, maar ik kan je wel alvast verklappen: Lille is leuk!

populairste instagram foto's

4. Zebrapad in Amboseli National Park – Kenia

Deze foto plaatste ik afgelopen weekend als aankondiging van een artikel over mijn mooiste reismomenten in Kenia. Een verslag over tetterende olifanten, bijzondere ontmoetingen en dierbare souvenirs. Heb jij het artikel al gelezen?

populairste instagram foto's

5. Uitzicht vanaf de Nieuwe Kerk – Delft

In december kwam ik super enthousiast thuis na een gezellig dagje Delft. Ik kroop meteen achter mijn laptop en tikte met veel plezier een verslag over de leuke hotspots en rijke historie van de stad. Deze foto is genomen vanaf de toren van de Nieuwe Kerk.

populairste instagram foto's

6. Kerstmarkt in Münster – Duitsland

Begin december was het tijd om te gaan kerstshoppen en waar kan dat nou beter dan in Duitsland? Ik liet me voor het eerst in Münster onderdompelen in de kerstsfeer. Niet alleen struinde ik over vijf verschillende kerstmarkten, maar ik ontdekte nog veel meer leuke plekjes in deze gezellige studentenstad. Je leest er alles over in mijn fotodagboek.

populairste instagram foto's

7. Standbeeld op de Karelsbrug in Praag – Tsjechië

Begin oktober maakte ik voor het eerst kennis met Praag. Mijn eerste indruk? Wat een mooie stad! Ondanks de drukte heb ik volop genoten van de schoonheid van Praag. Dit is een foto van een standbeeld op de beroemde Karelsbrug, maar uiteraard schoot ik nog veel meer foto’s tijdens mijn reisje door Tsjechië.

populairste instagram foto's

8. Kerst in Dublin – Ierland

Wederom een kerstfoto die in de smaak viel op Instagram. In december maakte ik namelijk nog een citytrip. Bestemming? Dublin! En wat heb ik daar genoten van de magische kerstsfeer. Dit is de imposante kerstboom voor het eveneens imposante General Post Office.

populairste instagram foto's

9. Kleurrijk Cinque Terre – Italië

Een droomplekje in Italië! De kleurrijke dorpjes van Cinque Terre hebben voor altijd mijn hart gestolen. Mijn favoriete plekje? Het schilderachtige haventje van Vernazza.

populairste instagram foto's

10. Grote Markt in Antwerpen – België

Deze foto plaatste ik op Instagram naar aanleiding van mijn blog 10 x gratis zien en doen in Antwerpen. Natuurlijk mag je de gratis pracht en praal op de Grote Markt niet overslaan tijdens je stedentrip in het altijd gezellige Antwerpen.

populairste instagram foto's

Mijn eigen favorieten van bovenstaande foto’s? Een lastige keuze, maar dan ga ik toch voor de zebra in Kenia en het haventje in Cinque Terre. Welke foto vind jij het mooist? 

 

Deel dit artikel:
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0

11 Reacties

 1. Daphne | Travelshot.nl

  Leuk zo’n overzicht, allemaal prachtige foto’s ! de voorkeur gaat denk ik toch uit naar de azuurblauwe baai in Levanzo en de zebra in Kenia 🙂

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Oh..wat zou ik nu graag aan die azuurblauwe baai in Levanzo zitten 😉

   Reageren
 2. Jessica

  Instagram is ook mijn favoriete kanaal, lekker wegdromen bij prachtige foto’s! Die foto van die zebra vind ik echt geweldig! 🙂

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ja, ik vind dat zelf ook een mooie foto. Op het origineel loopt er nog een baby zebra achteraan

   Reageren
 3. Jenny - ikreis.net

  Wat een mooi en kleurrijk overzicht weer. De overstekende zebra is mijn absolute favoriet.

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Helemaal mee eens 🙂

   Reageren
 4. Wanda

  Ik zou zelf ook voor de foto van Italië gaan! Dat is zo’n foto waarbij ik acuut zin krijg om zelf naar die plek toe te gaan.

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ik heb altijd zin om acuut naar Italië te gaan 😉

   Reageren
 5. Vincent

  Mooie foto’s! De zebra is, net als bij Jenny, mijn favoriet!

  Reageren
 6. Linda | One Day Trip

  Ahh ja, de foto met de zebra! Heel mooi!!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ha, de foto met de zebra is duidelijk favoriet

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *