Mijn 10 populairste Instagramfoto’s #3

Het is alweer ruim drie maanden geleden dat ik voor het laatst mijn populairste Instagramfoto’s voor je op een rij zette. Sindsdien heb ik heel wat foto’s gepost van mijn reis door Thailand en Laos en ook afgelopen weekend hield ik je via Instagram op de hoogte van mijn belevenissen in Alicante. Tijd dus voor een nieuwe top 10. Benieuwd welke foto’s de meeste hartjes verzamelden?

1. Verlaten strand op Koh Mak – Thailandmooiste instagram foto's

Deze foto van het verlaten Turtle beach op Koh Mak staat met stip op nummer één. Ik krijg spontaan heimwee als ik naar deze foto kijk. Wil je even wegdromen bij nog meer foto’s van dit paradijsje? Bekijk dan eens mijn fotoblog over Koh Mak.

2. Zonsondergang in Luang Prabang – Laosmooiste instagram foto's reizen

Een goede tweede plek voor deze foto van de zonsondergang vanaf Mount Phousi in Luang Prabang. Een adembenemend uitzicht op de Mekong en de zon die langzaam achter de bergen zakt.

3. Close-up van een vlinder – Polenmooiste instagram foto's reizen

Met deze foto heb ik dus stiekem een beetje vals gespeeld. Deze mooie vlinder (ergens in Polen) is namelijk niet door mijzelf vastgelegd, maar door mijn moeder. Gelukkig kreeg ik toestemming van haar om hem op Instagram te delen. Bedankt, ma!

4. Zuidereiland – Nieuw Zeelandmooiste instagram foto's reizen

Tsja…ik weet dus niet welke rivier dit is. Kan iemand mij helpen? Ik heb de foto ergens onderweg gemaakt tijdens onze roadtrip op het Zuidereiland. Ik raad je overigens af om naar Nieuw-Zeeland te gaan. In dit artikel geef ik je 10 redenen waarom je beter thuis kunt blijven.

5. Uitzicht op de Laurenskerk – Rotterdammooiste instagram foto's reizen

Deze foto is vanuit het mobiele reuzenrad naast de Markthal genomen. Een uniek plaatje, want inmiddels staat het reuzenrad er niet meer. Heb je trouwens mijn blog over een leuke wandeling door Rotterdam al gelezen?

6. Sfeervol straatje in Alicante – Spanjemooiste instagram foto's reizen

Afgelopen weekend dwaalde ik door de oude volkswijk Barrio de Santa Cruz in Alicante. Een fotogeniek doolhof van sfeervolle straatjes. Binnenkort volgen er op mijn blog nog veel meer foto’s van deze schilderachtige wijk.

7. Mont Saint-Michel – Frankrijkmooiste instagram foto's

Deze foto plaatste ik op Instagram naar aanleiding van dit overzicht met de meest gelezen blogs na één jaar Reisvlinder. Mijn blog over een mini roadtrip in Normandië heeft ook een plekje weten te veroveren in de lijst met populairste blogs.

8. Magisch rotseiland op Ibiza – Spanjemooiste instagram foto's

Het magische rotseiland Es Vedra voor de kust van Ibiza heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mij en vele anderen. Is het geen plaatje? Ja, ook ik ben verliefd op Ibiza!

9. View point in Nong Khiaw – Laosmooiste instagram foto's reizen

Deze foto is genomen vanaf het view point in Nong Khiaw. Na een flinke klim van ongeveer anderhalf uur werd ik beloond met een 360 graden uitzicht over de kronkelende rivier en groene bergtoppen. Fantastisch!

10. Tempelcomplex in Ayutthaya – Thailandmooiste instagram foto's reizen

Een foto van mijn favoriete tempelcomplex in Ayutthaya: Wat Chai Watthanaram. Ik schoot nog veel meer foto’s in deze betoverende tempelstad en zette de mooiste tempels voor je op een rij in deze fotoblog.

Alle bovenstaande foto’s kregen meer dan 100 likes. Helemaal niet verkeerd, toch!? Ik vind het overigens erg leuk om te zien dat mijn Instagramaccount (langzaam maar gestaag) blijft groeien. Inmiddels kruip ik voorzichtig richting de 800 volgers. Ben jij er daar al een van? Zo niet, dan zou ik het erg leuk vinden als je me ook gaat volgen op Instagram.

11. Een kleine toegiftmooiste instagram foto's

En als kleine toegift nog een collage met een aantal extra foto’s die de top 10 net niet haalden. Gewoon omdat ik het niet laten kan om deze ook in het zonnetje te zetten.

Welke van bovenstaande foto’s vind jij het mooist? 

Deel dit artikel:
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0

16 Reacties

 1. Rowan

  Het zijn stuk voor stuk mooie foto’s, maar de foto van het strandje in Thailand is toch wel echt favoriet!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ja, heerlijk plaatje om bij weg te dromen he!?

   Reageren
 2. Narelle | wegvanhetnoorden.nl

  Ik vind dit soort top 10’s zo leuk! Stuk voor stuk erg mooie foto’s. Ik vind het Zuidereiland het mooist, vanwege de blauwe kleuren!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Jaa, bizar blauw he!?

   Reageren
 3. Sabine

  Dat kasteel in Frankrijk is zó mooi!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Heeel mooi (en daarom ook een beetje toeristisch ;))

   Reageren
 4. Liesbeth | Wacca

  Wow, prachtige foto’s van prachtige locaties! De zonsondergang in Laos is mijn persoonlijke favoriet 🙂

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ja, dat is ook een van mijn favorieten. Zonsondergangen zijn sowieso altijd goed 🙂

   Reageren
 5. Elisa

  Dat strand in Koh Mak, heerlijk! Wordt zo blij van dit soort plaatjes, heel fijn om naar te kijken en bij weg te dromen haha.

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Bij jou blijft het binnenkort niet alleen bij dromen..Nog even en dan kun je zelf plaatjes gaan schieten om bij weg te dromen 🙂

   Reageren
 6. Jessica

  Ze zijn allemaal heel gaaf! Maar die met het Franse Mont St Michel en de hooiballen vind ik bijzonder mooi 🙂 Vooral omdat het landschap rondom dat kasteel er iedere keer weer anders uitziet!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Ja, die hooibalen maken zo’n bekend plaatje toch net weer even iets anders

   Reageren
 7. Linda | One Day Trip

  Mooie foto’s, Anita! Ik ga voor nummer 2!

  En ik volg je uiteraard al op Instagram 🙂

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Leuk om te zien dat iedereen weer een andere favoriet heeft, maar zonsondergangen doen het altijd goed. Tof dat je me volgt 😉

   Reageren
 8. Marcella

  Welke ik ’t mooiste vind? Goh, er zit zoveel
  moois bij! Ik vind de zonsondergang prachtig en het landschap van New Zealand geeft me heimwee. Leuk artikel!

  Reageren
  1. anita (Auteur bericht)

   Thanks! Ja, foto’s van Nieuw-Zeeland en van zonsondergangen zijn altijd goed voor een portie heimwee 😉

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *