Terugblik: 10 x leuk en stom in juni

maandoverzicht juni

Na  het daverende succes van de lancering van deze rubriek (ahum), ook deze maand weer een terugblik aan de hand van tien leuke en tien stomme dingen. Eerlijk gezegd was juni voor mij een rustige maand en zelfs een beetje saai, maar door enkele hoogtepuntjes kan ik toch spreken  van een geslaagde maand. Zal ik beginnen met het goede of het slechte nieuws?

10 x leuk!

 • Dat mijn beste vriendin vorige week een dochter heeft gekregen en ik nu dus soort van tante ben van de knappe Charlie.
 • Dat ik genoot van een super leuk weekend in Polen. Met als een van de hoogtepunten toch wel een dol-dwa-ze rit in een legertank. Je leest er alles over in mijn fotodagboek.
 • Dat er zoveel mooie klaprozen langs de weg staan. Daar word ik vrolijk van!
 • Dat ik voor een stedentrip eind augustus een hotel heb geboekt in Tallinn. Uiteraard inclusief ontbijt, want ik ga met mijn vader op pad en een uitgebreid hotelontbijt is voor hem topprioriteit.
 • Dat er een leuke e-mail in mijn inbox zat met het nieuws dat ik in augustus mee mag met Horizontoer. Dit is een zeilend, cultureel- en muzikaal festival en ik mag mee op een van de schepen naar Terschelling en Vlieland. Zin in!
 • Dat ik sinds deze maand meer dan 1.000 volgers heb op Instagram. Een leuke mijlpaal! #instahappy
 • Dat ik gezellig met een vriendin de hele middag op een terras in Gouda heb gezeten om te lunchen, borrelen en bij te kletsen.
 • Dat mijn artikelen over Macedonië de afgelopen maand heel goed gelezen worden en dat ik er veel leuke reacties op krijg.
 • Dat we ondanks de vele regen, ook hebben kunnen genieten van een paar zwoele zomeravonden.
 • Dat je mooie foto’s kunt maken als er regen in de lucht hangt en de zon onder gaat. Deze foto heb ik vorige week genomen vanuit ons zolderraam. Misschien geen fantastisch uitzicht, maar de lucht is wel gaaf!

maandoverzicht juni 2016maandoverzicht juni

10 x stom!

 • Dat ons reisje naar de Abruzzen begin deze maand niet doorging wegens een heftig buikgriepje. Hopelijk binnenkort een keer een nieuwe poging wagen.
 • Dat Nederland niet meedoet aan het EK voetbal.
 • Dat er op Instagram zoveel nepvolgers actief zijn die het spelletje ‘volgen en ontvolgen’ spelen. Heel vermoeiend.
 • Dat ik de afgelopen maand veel e-mails kreeg van bedrijven die net doen alsof ik uitverkoren ben (en dus een gat in de lucht moet springen) om voor hen een gratis blog te schrijven met een waslijst aan eisen.
 • Dat de meerderheid van de Britten voor een Brexit heeft gestemd.
 • Dat het maar niet ophoudt met alle aanslagen (Orlando, Istanbul)
 • Dat er in juni zoveel regen is gevallen en dat de hagelstenen (zo groot als pingpongballen) in Brabant en Limburg veel verwoest hebben.
 • Dat ik regelmatig vergeet uit te checken bij de NS.
 • Dat ik mijn lensdop in de Warta rivier heb laten vallen.
 • Dat ik de afgelopen jaren zoveel ‘troep’ verzameld heb en nu last heb van opruimwoede.

Hoe was jouw maand? Heb jij nog leuke of juiste stomme dingen meegemaakt die je graag wilt delen?

Deel dit artikel:
Tweet about this on TwitterShare on Facebook8Email this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0

12 Reacties

 1. Elisa

  Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt en gefeliciteerd met de kleine en natuurlijk de 1000 volgers! Van die nepvolgers wordt je inderdaad een beetje simpel af en toe, heb precies hetzelfde! Was al even bang dat het aan mij lag haha.

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Thanks! Haha, ligt echt niet aan jou dus. Soms komen er ineens achter elkaar heel veel bij en die zijn dan ook ineens ook weer weg 🙂

   Reageren
 2. Sabine

  Wat een fijn leuk-lijstje! Tallinn lijkt me een bijzondere stad, dus ben benieuwd naar je verhalen! En wat een prachtige foto met die lucht zeg! dat is dan weer het voordeel van wolken 🙂 Ik heb gehoord inderdaad dat er bijna knikkers uit de lucht kwamen in Nederland… In juni nog wel! Dat van de aanslagen en Brexit is echt stom ja. Die nepvolgers en die Instagram-spelletjes waarvan sommigen maar niet genoeg krijgen zijn inderdaad vreselijk irritant.

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Ja, irritant he!? Ik ben ook erg benieuwd naar Tallinn, lijkt me erg sfeervol. En..verhalen en foto’s komen er uiteraard zeker.

   Reageren
 3. Reisbloggers

  Leuk om te lezen!

  Wij hadden een maand vol 1e keren.

  1e x jarig terwijl we op onszelf wonen
  1e x naar dauwpop
  1e x naar IJsland
  1e x eigen was na de vakantie (gelukkig hebben weinig kleding mee)
  1e x een eigen auto kopen

  We hopen op nog veel 2e keren.

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Dat klinkt als een hele goede (en spannende) maand. Hoe was IJsland? Lijkt me zo’n geweldig land!

   Reageren
 4. ivonne

  Je bent goed bezig Anita. Lekker zo’n weekend met je vader en heerlijk al die groei overal! Volg en ontvolgers? maar die lucht op die foto is exht supergaaf! Ik ben blij dat ik al weken in Amerika zit en niet in Brabant, geen spatje regen hier ( tot nu toe, en dat is stiekem al bijna 2 maanden! )

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Ja, ik vind die lucht ook zo gaaf..met aan de ene kant oranje en de andere kant blauw. Was helemaal happy toen ik de foto had gemaakt 🙂 Wauw, in twee maanden geen spatje regen! Bofkonten..

   Reageren
 5. Jessica

  Wat leuk om deze manier op de maand terug te blikken! Die foto van de lucht is inderdaad prachtig 😮 ik zal proberen wat zon vanaf de andere kant van de wereld jullie kant op te sturen. ik krijg altijd een opruim-bui op Oudjaarsdag (als ik in Nederland ben). Op de een of andere manier wil ik dan mijn hele kamer verbouwen en lekker opgeruimd het nieuwe jaar in of zo…De rest van het jaar totaal geen last van haha!

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Jaa, stuur maar heel veel zon naar ons toe. Haha, ik heb er normaal gesproken ook weinig last van 🙂

   Reageren
 6. Marcella

  Tof dat je naar de Horizontour gaat! Ik had me ook aangemeld, maar ben gevraagd voor een tripje naar Gelderland waarbij Jan wél mee mag. Dus ik koos daarvoor 😉 Benieuwd naar Talinn!

  Reageren
  1. Anita (Auteur bericht)

   Ah, een luxe probleem! Maar snap dat je voor Gelderland hebt gekozen, is natuurlijk wel zo gezellig dat Jan mee mag 🙂 Waar ga je heen in Gelderland?

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *